"My Name Is Khan", Hindistan'ın Bollywood sinemasında önemli bir yere sahip olan etkileyici bir film. Filmin merkezinde...


Benim Adım Khan Filmin Yorumu

 



    "My Name Is Khan", Hindistan'ın Bollywood sinemasında önemli bir yere sahip olan etkileyici bir film. Filmin merkezinde, otistik bir adam olan Rizvan Khan'ın hikayesi var. Khan, Amerika'da yaşayan bir Hintli Müslüman'dır ve 11 Eylül saldırılarından sonra artan İslamofobi ile karşılaşır. 

    Film, Khan'ın yaşadığı zorlukları ve toplumun ona karşı tutumunu ele alırken aynı zamanda bir aşk hikayesi de sunuyor. Khan, zorluklara rağmen sevgi dolu bir kalple hareket eden bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Onun, insanların önyargılarını yıkmak için verdiği mücadele izleyiciyi derinden etkiliyor. 

    "My Name Is Khan", sadece aşk ve aidiyet duygusu üzerine değil, aynı zamanda ön yargılarla mücadele etme ve insanlığın ortak değerleri üzerine de derinlemesine bir düşünce sunuyor. Shah Rukh Khan'ın muhteşem performansı ve filmdeki güçlü mesajlar, izleyicilerin kalplerinde iz bırakıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

GENRES

Facebook

Bu Blogda Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.